Knalt jouw merk in 2024 van het scherm?
Laat je merk opvallen met onze exclusieve video deal. Meld je nu aan!

Videocampagne 2024

Videomarketing is belangrijker dan ooit. Volgens onderzoek van Wyzowl maakte in 2023 maar liefst 91% van de bedrijven gebruik van videomarketing. Dat was 5 jaar geleden nog 61%!

Wil je als organisatie niet achter de feiten aan gaan lopen, dan is dit hét moment om aan de slag te gaan met video.

Unieke Videomarketing Actie 2024

Start 2024 met een knal! Dit jaar gaan we bij Pro Motion Film iets doen wat we sinds onze oprichting in 2011 nooit eerder hebben gedaan.

Effectieve videocampagne die echt resultaat oplevert

De valkuil bij succesvolle videomarketing zit 'm vaak in het te snel willen uploaden en delen van videocontent, zonder genoeg aandacht te besteden aan de deelstrategie. Denk aan het schrijven van een sterke videotitel en ontwerpen van goede thumbnails. Je video's kunnen nog zo goed zijn, als niemand zich aangetrokken voelt tot de afspeelbutton, doen je video's weinig. Daarom besteden we hier extra aandacht aan!

Op basis van een strategiesesie stellen we met jou een unieke videocampagne samen die aansluit bij jouw groeiwensen en de wensen van je doelgroep. Met deze doelgerichte videocontent verrijken we jouw YouTube-kanaal, website en socials. Dit levert je op de korte en lange termijn extra naamsbekendheid, zichtbaarheid en conversie op.

We bedenken, filmen en editen niet alleen de video's: we zorgen er ook voor dat al je video's goed zichtbaar zijn via YouTube en Google en op de juiste pagina's van je website zijn terug te vinden.

Profiteer nu tijdelijk van de volgende extra's

Let op: deze actie is geldig t/m eind februari 2024

Mis deze boot niet! We hebben 6 plaatsen om weg te geven. Bij nieuwe videoprojecten krijg je van ons een heleboel mooie extra's:

10% lifetime korting op draaidagen

Geen grapje. Als je nu aanhaakt!

€ 250 Cadeaubon social video snippets

Boost je socials. Je ontvangt een cadeaubon goed voor meerdere social snippets, inzetbaar op LinkedIn, Instagram of Facebook. Aangeleverd in horizontaal, verticaal en vierkant formaat.

YouTube-video-optimalisatie per geleverde video t.w.v. € 50 per video

We bedenken sterke YouTube-videotitels, een goede beschrijving en relevante keywords bij al je nieuwe video's. Zo maken we de video's extra zichtbaar in de zoekresultaten van Google en YouTube.

Effectieve thumbnails voor je YouTube-video's t.w.v. € 50 per thumbnail

Met sterke thumbnails verhogen we het klikpercentage van je video's.

Claim deze deal - neem contact op voor een kennismaking

Twijfel je? Neem ook dan vooral contact op.

Je hoeft nu nog niet precies te weten of en welke video's je wilt gaan maken in 2024. Op basis van een vrijblijvende intake bespreken we of een nieuwe reeks video's / videocampagne waardevol is voor jouw organisatie en zo ja, welke video's op dit moment binnen jouw organisatie het meest interessant zijn om te maken.

FAQ

Wat zijn de spelregels?

De actie is geldig bij besteding vanaf € 6.500 excl btw en nieuwe projecten.

De offerte wordt uiterlijk 28-2-2024 aangevraagd.

De video's worden in 2024 gefilmd en opgeleverd. Je hebt dus nog alle tijd om met ons de scripts te schrijven en hoofdrolspelers te regelen.

Welke video's vallen onder deze actie?

De actie is met name interessant wanneer je jouw video's ook via YouTube wilt gaan delen. Dezelfde video's kunnen ook geplaatst worden op je website en social kanalen (aanrader).

Deze video's vallen onder de actie:

 • Bedrijfs- en productvideo's
 • Instructie- en uitlegvideo's
 • Recruitment video's
 • Testimonial video's
 • Interviews
 • Event video's
 • Presentaties en trainingsvideo's
 • YouTube branded videoserie
 • Meet the team / expertise video's

Dit zijn video's die je kunt uploaden op YouTube en je website. Dankzij de thumbnails en YouTube video-optimalisatie ontvangen de video's een sterke zichtbaarheid boost. We zorgen er voor dat je video's helemaal 2024 proof zijn en minstens 5 jaar mee kunnen.

Beperkt aantal plaatsen

Om een goede kwaliteit en premium service te kunnen garanderen kunnen we deze deal maximaal 12 x weggeven. Wees er daarom snel bij.

Neem contact op voor meer informatie over deze actie

Welke kwaliteit kan ik verwachten?

Deze kwaliteit:

Ik heb geen idee welke video's waardevol zijn voor mijn organisatie

Aan de hand van een intakegesprek komen we er snel achter op welke video's we het beste kunnen inzetten in 2024. Naar aanleiding van de gekozen videostrategie stellen we met elkaar de scripts op en filmen maar!

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Leuk zo'n actie, maar gaan jullie reguliere tarieven dit jaar dan omhoog?

Nee, juist niet. Het uitbesteden van videoproductie is al duur genoeg, en hoe effectief professioneel gemaakte video's ook zijn, het moet financieel wel uit kunnen. Daarom gaan we dit jaar niet omhoog met onze prijzen. We willen liever iets extra's bieden.

Waarom deze actie?

We willen ons als videoproductiebedrijf onderscheiden. Daarom maken we niet alleen sterke videocontent. We helpen ook met het delen en promoten van de video's, zodat ze ook echt resultaat opleveren.

Hoe verloopt de communicatie?

Wij behandelen je als een premium klant! Dat betekent korte lijntjes en 1-op-1 contact met onze makers. Tijdens de pre-productie is er alle ruimte voor brainstorms en andere contactmomenten om met elkaar het draaiboek en script optimaal af te stemmen. Meer over onze werkwijze kun je vinden op onze FAQ pagina.

Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten

Saskia Withoos, Communicatie-adviseur, Wij zijn JONG

Het is fijn samenwerken met Pro Motion Film. Een goede gesprekspartner om onze ideeën vanuit marketing en communicatie te realiseren. Positief kritisch, strak in planning, goede kwaliteit, nette prijs en komt afspraken na. Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten.

Maken jullie gebruik van AI?

De videocampagne is AI powered. We maken slim gebruik van AI-tools voor YouTube-optimalisatie
Alle video's worden zonder AI toepassingen gefilmd en ge-edit, zodat de video's uniek en van het hoogste niveau zijn.

Waarom videomarketing?

Omdat bijna ieder bedrijf met video bezig is en je dus niet kunt achterblijven. Volgens onderzoek van Wyzowl maakte in 2023 maar liefst 91% van de bedrijven gebruik van videomarketing. Dat was 5 jaar geleden nog 61%.

Waarom de nadruk op YouTube?

YouTube is na Google de grootste zoekmachine en biedt daarmee enorm veel mogelijkheden om als bedrijf in the picture te komen bij je doelgroep. Daarnaast zetten we in op YouTube videomarketing omdat je YouTube video's ook eenvoudig kunt plaatsen op je website. Daarmee slaan we twee vliegen in 1klap. Het embedden van YouTube video's op je website bevordert je Google-rankings, bezoekerstijd en conversieratio van je site. En ook niet onbelangrijk: YouTube is gratis te gebruiken, je zit niet aan maandelijkse abonnementen vast.

Waarom worden de video's op YouTube geoptimaliseerd voor SEO?

Omdat jouw video's dan zowel in YouTube als in Google beter gevonden gaan worden. Zo ben je als organisatie nog zichtbaarder online.

Wat is er zo belangrijk aan goede video thumbnails?

We hebben gemerkt dat veel organisaties bedrijfsvideo's snel online zetten en weinig aandacht besteden aan de thumbnails. Dat is zonde, want een goede thumbnail is enorm belangrijk als je online op wilt vallen tussen de enorme hoeveelheid (video)content. Met een goede thumbnail trek je de aandacht en verhoog je het aantal views op je video aanzienlijk. Deze zijn onmisbaar in 2024.

Waarom bij Pro Motion Film je video's laten maken?

Omdat het maken van sterke inhoudelijke video's onze expertise is. We hebben meer dan 1200 video's gemaakt voor 200+ opdrachtgevers. Kijk voor een overzicht van ons werk op https://www.promotionfilm.nl/portfolio

Dit zegt TKB over de samenwerking met Pro Motion Film:

Interesse? Profiteer van onze unieke actie!

Nog even alles op een rijtje. Dit krijg je als je nu instapt, bovenop de steengoede video's die we voor je gaan maken:

 • 10% lifetime korting op draaidagen
 • Cadeaubon social video's t.w.v. € 250
 • Effectieve click-magnet thumbnails voor al je YouTube-video's t.w.v. € 50 per thumbnail
 • YouTube-video-optimalisatie per geleverde video t.w.v. € 50 per video

Plan hieronder een afspraak in, dan bespreken we vrijblijvend de wensen en mogelijkheden.

Claim deze unieke videomarketing deal

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Review Testo

Erg blij met de resultaten die wereldwijd worden ingezet

Alexandra Göggerle, Marketingcommunicatie, Testo

Wij hebben met Pro Motion Film intussen 3 gebruikersfilms opgenomen. Doel was een authentieke film van monteur naar monteur die zijn werkzaamheden deelt. Tot twee keer toe met regen en storm op een dak gestaan maar Niels en zijn team zijn gewoon doorgegaan. Met veel geduld de monteurs ondersteund in deze niet alledaagse actie. Testo is erg blij met de resultaten die uiteindelijk niet alleen in Nederland maar wereldwijd worden ingezet.

Prettig in de omgang

Liselotte van 't Veer, Adviseur (Marketing) Communicatie, De Zorgcirkel

Met Niels en zijn collega's hebben we 24 locatiefilmpjes gemaakt. Dit verliep erg soepel en we zijn trots op het resultaat! Meedenkend, flexibel, goed bereikbaar en prettig in de omgang. Blij mee!

Review Albeda

Stuurde ons bij wanneer dit belangrijk was

Erna de Wolff, Onderwijskundige, Albeda

Albeda College heeft Pro Motion Film gevraagd om een serie kennisclips op te nemen. Wij zijn heel erg tevreden over de manier waarop dit is gegaan. Niels dacht heel goed met ons mee, gaf feedback op de scripts die we schreven en stuurde ons bij wanneer dit belangrijk was voor de kwaliteit van de kennisclips.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

✅ 12+ jaar ervaring

✅ 1400+ video's geproduceerd

✅ 250+ opdrachtgevers

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92