Goede zorgverlening begint bij goede communicatie.

Videoproductie voor zorgverlening

Video's in de zorg - een goed idee? Jazeker, een fantastisch idee. Mits je het goed aanpakt, natuurlijk. Weet wat je doet, want video's maken voor de zorg betekent dat je je doelgroep goed moet aanspreken. Goede zorgverlening is ontzettend belangrijk. Uitstekende communicatie met cliënten vormt hierbij een belangrijke hoeksteen.

De kracht van een videoserie laat zich raden: je kunt in één keer heel veel mensen bereiken en informeren, zonder dat je telkens opnieuw individuele zorgprofessionals moet inzetten om kennis over te dragen.

Verschillende toepassingen

Je kunt video in de zorg op verschillende manieren toepassen. Je kunt video gebruiken om je doelgroep te informeren, of om een specifieke vorm van zorgverlening te promoten. Nieuwe zorgmedewerkers werven? Ook dat doe je met een slim ingezette zorgvideo. Zorg in Nederland kan best bureaucratisch zijn en aan veel regeltjes gebonden zijn. Cliënten raken nog weleens de draad kwijt. Wil je mensen op heldere en overzichtelijke wijze informeren over welke stappen ze precies moeten doorlopen om zorg op maat te krijgen? Gebruik ook dan video.

We maakten voor De Zorgcirkel een serie van 24 locatievideo's

Prettig in de omgang

Liselotte van 't Veer, Adviseur (Marketing) Communicatie, De Zorgcirkel

Met Niels en zijn collega's hebben we 24 locatiefilmpjes gemaakt. Dit verliep erg soepel en we zijn trots op het resultaat! Meedenkend, flexibel, goed bereikbaar en prettig in de omgang. Blij mee!

Pro Motion Film en filmen voor de zorg

Pro Motion Film heeft meer dan genoeg ervaring met het produceren van video's voor de zorgbranche. Zo hebben wij in het verleden passende videocontent geproduceerd voor onder meer artsen, verzorgingshuizen, zorghulpverleners en zorg gerelateerde instanties zoals Zinzia Zorggroep, Philadelphia, Vivium, Erasmus MC, Bayer Medical, Arts en Zorg, NSDSK, GE Healthcare, GGZ Defland en LOC. Onze video's zijn zowel gericht op ouderen als op jongeren. Voor ons is het van onschatbare waarde om zorgorganisaties met hoogwaardig videomateriaal te kunnen ondersteunen. Ook nemen wij videocommunicatie en video content marketing voor onze rekening.

Meer informatie aanvragen

Oog voor de client is het belangrijkste

Bij videoproductie draait het uiteindelijk allemaal om de behoeften van de cliënt. Het vereist een precieze, zorgvuldige aanpak om te filmen in een omgeving met kinderen, ouderen en kwetsbare mensen. Vandaar dat onze crew zich altijd netjes opstelt, privacy in een hoog vaandel heeft staan en ervoor zorgt dat cliënten zich op hun gemak voelen. Voor ons begint het allemaal met het creëren van een prettige sfeer. Een beeldimpressie krijgen van hoe wij te werk gaan als we video's produceren voor in de zorgverlening? Bekijk dan deze video:

Toepassingen medische film

Wat kun je allemaal vastleggen in een medische film? Bijvoorbeeld:

Een promotiefilm

Je privépraktijk of -kliniek op de kaart zetten? Dan is een professionele promotiefilm laten maken een goed idee. Je kunt nog zulke goede service leveren, als niemand van je bestaan afweet, zal niemand bij je over de vloer komen. Ook in de medische sector is het soms nodig reclame te maken voor je diensten.

Bedrijfsfilm

Laten zien hoe het er op de werkvloer aan toegaat? Daarvoor laat je een bedrijfsfilm maken. Aan de hand van deze film laat je zien hoe het er op de werkvloer aan toegaat. Dit werkt vooral goed bij zorginstellingen waarin patiënten langere tijd verblijven. Ook is het dé manier om nieuw personeel bekend te maken met je organisatie, of juist om nieuwe collega's mee aan te trekken.

Wervingsvideo

Ook in de zorg dienen openstaande vacatures zo snel mogelijk vervuld te worden. Gezien het feit dat zorgverleners zorg dragen voor het welzijn van Nederlanders in het algemeen, is het van groot belang dat talentvolle mensen op de juiste posities terechtkomen. Door een goede wervingsvideo in te zetten, kun je het aantal sollicitaties op een openstaande vacature flink vergroten.

Algemene instructies

Niet iedereen gaat graag naar het ziekenhuis. Ziekenhuis zijn grote gebouwen, waar heel veel mensen rondlopen en alles soms wat onpersoonlijk lijkt. Juist om mensen wegwijs te maken kun je een algemene video op de website zetten, waarin je bijvoorbeeld laat zien hoe het ziekenhuis in elkaar zit (welke afdeling zit waar), of welke stappen je moet doorlopen als je voor het eerst naar het ziekenhuis gaat. Zo kun je flink wat vragen wegnemen.

Het voordeel van video in de zorg

In de zorg komt video erg goed tot zijn recht. Zaken als een operatie kunnen namelijk erg beangstigend zijn. Niemand brengt graag veel tijd door in een ziekenhuis of zorginstelling. Video gebruik je niet alleen om de druk op de helpdesk te verminderen, maar ook om zorg persoonlijker en "menselijker" te maken. Je laat ermee zien dat mensen in goede handen zijn.

Mooie verhalen

Goede zorgverlening begint bij goede communicatie. Dat doe je bij uitstek met video. Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

✔ Specialist in videoseries

✔ Cinematografische storytelling

✔ Meer video's voor minder

Offerte aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Vooral de kwaliteit bleek super!

Annemijn Visscher, Onderzoeker, GGD Flevoland

Voor het maken van 3 videodocumentaires hebben wij gekozen voor Pro Motion Film. Vooral de kwaliteit bleek super! Wanneer ik weer een filmopdracht zou hebben, zou ik Pro Motion Film zo weer vragen!

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Gewoon goede filmmaker

Ilse Kuiper, Content en communicatie DUOS, Erasmus MC

Gewoon goede filmmaker, begrijpt wat je wilt, en maakt er iets moois van. Professioneel, goed bereikbaar en goede prijs/kwaliteit. Een aanrader!

Klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

✅ 12+ jaar ervaring

1400+ video's geproduceerd

250+ opdrachtgevers

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Andere branches

We denken niet graag in beperkingen. Daarom kun je ons eigenlijk overal inzetten. Desalniettemin zijn er een paar branches waar we extra veel liefde voor hebben:

Alle andere branches

Pro Motion Film Videotrajecten

Wij helpen jou aan de ideale mix video's om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

I High-End Videoproductie

eenmalige productie

✅ Filmen en editen van 1 video

✅ Script schrijven - jij, wij of samen

Extra opties:

Videostrategie & format

Extra video's voor social

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

II High-End Videocampagne

serie video's

✅ Filmen en editen van een serie video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

Extra opties:

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

III Next Level Videomarketing

jaartraject

Ieder kwartaal nieuwe video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

✅ Videographics in eigen huisstijl

✅ YouTube-optimalisatie

Extra opties:

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Next Level Videomarketing programma