Goede zorgverlening begint bij goede communicatie.

Videoproductie voor zorgverlening

Goede zorgverlening is het allerbelangrijkste wat er is. Hierbij hoort ook duidelijke communicatie richting jullie doelgroep.

Videocontent zoals een bedrijfsfilm of videoserie is daarbij een krachtig instrument om in te zetten. Want video kun je gebruiken om je doelgroep te informeren, zorgverlening te promoten maar ook voor het werven van nieuwe zorgmedewerkers.

Videoproductie voor zorg en welzijn

Pro Motion Film heeft veel ervaring met videoproductie in de zorgbranche. Wij hebben videocontent gemaakt voor verzorgingshuizen, artsen, zorghulpverleners en andere zorggerelateerde instanties zoals Zinzia Zorggroep, Bayer Medical, Philadelphia, Arts en Zorg, GE Healthcare, NSDSK, LOC en GGZ Defland.

Van medische zorg tot jeugd en ouderenzorg. Wij vinden het waardevol om zorgorganisaties te kunnen ondersteunen in hun video content marketing en videocommunicatie. Dat doen we op een professionele en creatieve manier.

Promotiefilm over dienstverlening

Je kunt door ons een promotiefilm laten maken waarin het verhaal van jullie organisatie en dienstverlening duidelijk naar voren komt. Aan de hand van mooie beelden opgenomen op locatie. Afhankelijk van de grootte van het project komen we langs met een ervaren cameraman of cameraploeg.

Storytelling videoseries

Wij maken ook videoseries in de vorm van client testimonials of portretten over medewerkers. Hiermee heb je waardevolle content om online te delen met jullie doelgroep en kun je goed laten zien waar jullie mee bezig zijn.

Andere content over zorgonderwerpen

Om jullie doelgroep of het eigen personeel te informeren kunnen we ook videoregistraties opnemen van zorggerelateerde evenementen en presentaties.

Oog voor cliënten

Het filmen in een omgeving met ouderen, kinderen en kwetsbare mensen vraagt om de juiste aanpak. Onze crew stelt zich netjes op en zorgt er voor dat clienten zich op hun gemak voelen. Wij houden goed rekening met hun privacy en zorgen voor een prettige sfeer. Bekijk deze video met allerlei beelden uit video's die we maakten binnen de zorgverlening.

Mooie verhalen

Goede zorgverlening begint bij goede communicatie. Dat doe je bij uitstek met videocontent. Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

✔ Specialist in videoseries

✔ Cinematografische storytelling

✔ Meer video's voor minder

✔ Tijdelijk 10% welkomstkorting

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Vooral de kwaliteit bleek super!

Annemijn Visscher, Onderzoeker, GGD Flevoland

Voor het maken van 3 videodocumentaires hebben wij gekozen voor Pro Motion Film. Vooral de kwaliteit bleek super! Wanneer ik weer een filmopdracht zou hebben, zou ik Pro Motion Film zo weer vragen!

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Gewoon goede filmmaker

Ilse Kuiper, Content en communicatie DUOS, Erasmus MC

Gewoon goede filmmaker, begrijpt wat je wilt, en maakt er iets moois van. Professioneel, goed bereikbaar en goede prijs/kwaliteit. Een aanrader!

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Andere branches

We denken niet graag in beperkingen. Daarom kun je ons eigenlijk overal inzetten. Desalniettemin zijn er een paar branches waar we extra veel liefde voor hebben:

Alle andere branches

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!