Videoproductiebedrijf Inhuren

Van videoproductiebedrijf…

De clichématige zolderkamer (gaap) kunnen we gelukkig vermijden, maar feit blijft dat ook Pro Motion Film begon als eenmanszaak. Dat was in 2011. Inmiddels zijn we ruim 200 opdrachtgevers in binnen- en buitenland verder. Stuk voor stuk organisaties die iets wilden bereiken met video en daarin zijn geslaagd.

…naar bureau voor videoproductie én videomarketing

Zelf zijn we ook gegroeid. Van een eenpitter met een passie voor video tot een volwaardig bureau dat zowel videoproducties als videomarketing verzorgt. Met een pool van ervaren freelancers en jong talent spelen we mkb-bedrijven en andere organisaties in de kijker. Van groot tot klein project en van Groningen tot Maastricht.

We zijn beelddenkers en verhalenvertellers. In alles zien we een shot of een invalshoek. We staan niet achter de camera, we léven er.

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien. ↓

Merkbeleving en naamsbekendheid

Mooie videoproducties maken. Dat is wat er door onze koppen stuitert als we 's ochtends wakker worden en in onze oren zoemt als we 's nachts slapen moeten.

De online videocontent die we al meer dan tien jaar produceren versterkt de merkbeleving en vergroot de naamsbekendheid van onze klanten. En daar worden we ontzettend blij van.

KNALT JOUW MERK AL VAN HET SCHERM?

Pro Motion Film helpt je het maximale uit je videomarketing te halen. In onze klantcases laten we zien hoe we dat doen.

Bekijk ons werk

Ons productieproces

We kunnen het hele productieproces voor je uit handen nemen en meedenken over de video formats die werken voor jouw bedrijf. Je hebt altijd rechtstreeks contact met onze enthousiaste en ervaren makers, die ook nog eens opvallend prettig in de omgang zijn.

Hoe we dat zo zeker weten? Heel simpel: we doen allemaal werk dat we geweldig vinden. Daar wordt een mens vrolijk van.

Ongevraagd advies

Je vraagt er niet om, toch krijg je het: ons ongevraagde advies. We brengen namelijk altijd een vrijblijvend voorstel uit voor voordelige extra content deliverables.

Vaak kunnen we op een productiedag extra video's bijdraaien. Daarmee vergroot je heel efficiënt de impact van je investering.

Meer over videoproductie uitbesteden

Wat klanten over ons zeggen

Testimonial TKB

"Vanuit onze klanten krijgen we veel positieve reacties, de video's geven goed weer wie TKB is." ↓

Testimonial Wij zijn JONG

"Ze pakken een stuk regie maar laten ons ook meedenken." ↓

Testimonial Webfleet

"Het filmen verloopt heel relaxed en professioneel, waardoor je het beste haalt uit iedereen." ↓

Zijn wij het videoproductiebedrijf voor jou?

Dan gaan we samen iets moois neerzetten. Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden. (En alle creatieve ideeën die we ter plekke verzinnen krijg je er gratis bij.)

Vraag meer informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen

Paul Raatgever, Directeur-eigenaar, Proper

Begonnen met 1 zakelijke promotiefilm voor proper.nl hebben we inmiddels in 2 maanden meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen. De samenwerking met Niels en zijn team was zeer professioneel en meedenkend. Wij raden Pro Motion Film zeer zeker aan bij andere geïnteresseerden.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials