Wij kennen Amsterdam op ons duimpje.

Bedrijfsfilm Amsterdam

Een bedrijfsfilm of andere videoproductie laten maken in Amsterdam?

Of je nu in Amsterdam gevestigd bent als bedrijf of naar Amsterdam toekomt omdat je hier een evenement organiseert: Amsterdam is een stad om verliefd om te worden.

Onze videoproductie crew kent de mooiste plekken

Kleine kanttekening voor velen: Amsterdam is (vaak) ook geweldig druk en toeristisch. Daar moet je wel even doorheen kijken om het "mooie Amsterdam" te kunnen zien.

Gelukkig is het ons vak om de mooiste beelden te vangen. En kennen wij Amsterdam op ons duimpje: alle culturele toplocaties, plekken die nog altijd de charme van de "Gouden Eeuw" uitstralen en mooie stedelijke vergezichten en doorkijkjes.

Bekende plekken

Een video opnemen in Amsterdam is een slimme zet. Vooral wanneer je bekende plekken in Amsterdam prominent in beeld laat komen. Amsterdam is bekender dan Nederland, dus een video met bekende plekken gefilmd in een bekende stad als Amsterdam...daarmee ga je opvallen.

Wij filmen op plekken die herkenbaar zijn voor jouw doelgroep. Dat wekt vertrouwen en het is qua content ook nog eens erg leuk om naar te kijken.

Campagnevideo waarin het Rijksmuseum en de Westertoren voorbij komen.

Mooie straatbeelden

Amsterdam barst van de mooie doorkijkjes. Wil je in Amsterdam een bedrijfsfilm laten maken? Dan laten we jou of je collega's rondlopen door de stad. Dat levert altijd mooie beelden op.

We beginnen deze video uiteraard met wat mooie openingsshots van, jawel: Amsterdam.

Bedrijfsfilm opnemen in Amsterdam?

Wij gaan alvast locaties voor je scouten. Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

✔ Cinematografische storytelling

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Meer video's voor minder

✔ Tijdelijk 10% welkomstkorting

Meer informatie aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Gaaf geworden

David Brode, RiplRock

Onze bedrijfsfilm en de verschillende opnames met klanten zijn gaaf geworden. Zelfs een aantal maanden na de opnames was Pro Motion Film bereid om mee te denken met onze wensen. Als we nog iets nodig hebben weten we jullie te vinden!

Testimonial pitch filmpje Liza

Binnen 1 week een super filmpje opgeleverd!

Liza Cornet, Neurowetenschapper

De samenwerking met Niels verliep erg prettig: de communicatie verliep snel, vriendelijk en helder en Niels dacht actief mee aan de vorm, maar ook aan de inhoud van mijn pitch filmpje. Dat werkte erg goed. Uiteindelijk binnen 1 week een super mooi filmpje geschoten én opgeleverd! Veel dank!

Klant review bedrijfsfilm Amsterdam

Pro Motion Film heeft alles over voor de klant!

Pascalle van Haaften, Office manager, Ovidius Law

Niels en Nander hebben ons, Ovidus Law, geholpen met een bedrijfsfilm en bedrijfsfoto's. Beide gaan zij erg professioneel te werk, ze denken met je mee en nemen initiatief. Pro Motion Film heeft alles over voor de klant! Erg fijn om met hen te mogen werken en de communicatie verliep vlekkeloos.

Lustrumcommissie MFAS

Samengevat echt een top bedrijf

Een heel mooie promofilm ontvangen! Communicatie ging top. Samengevat echt een top bedrijf.

Hele fijne samenwerking!

Heleen Vos, Tyche

Hele fijne samenwerking! We zijn superblij met het resultaat van Promotion Film. Onze feedback op de eerste versie is heel goed en snel verwerkt totdat we precies kregen wat we voor ogen hadden. Ook was het filmen samen een hele leuke ervaring!

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Genoeg aan een half woord

Marie Pierre Furnee, Movies That Matter

De samenwerking met Pro Motion Film was in een woord top! Niels en Maarten hadden aan een half woord genoeg om precies op onze wensen in te spelen; een idee om te zetten naar script en pakkende beelden. En dit alles in heel korte tijd. Kortom: inhuren die jongens!

Andere locaties

Amsterdammers doen vaak alsof de wereld ophoudt bij de ring. Wij niet. We filmen overal:

Alle andere locaties

Maak & lanceer!

Maak en lanceer je eerste bedrijfsvideo in 7 simpele stappen.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!