Wij kennen Amsterdam op ons duimpje.

Bedrijfsfilm Amsterdam

"Aan de amsterdamse grachten
Heb ik heel mijn hart voor altijd verpand
Amsterdam vult mijn gedachten
Als de mooiste stad in ons land"

Dit liedje van Wim Sonneveld wordt nog steeds ieder jaar tijdens het Prinsengrachtconcert gezongen, en als videoproductiebedrijf uit Amsterdam zingen wij uit volle borst mee.

Of je nu in Amsterdam gevestigd bent als bedrijf of naar Amsterdam toekomt omdat je hier een evenement organiseert: Amsterdam is een stad om verliefd om te worden.

Onze videoproductie crew kent de mooiste plekken

Kleine kanttekening voor velen: Amsterdam is (vaak) ook geweldig druk en toeristisch. Daar moet je wel even doorheen kijken om het "mooie Amsterdam" te kunnen zien.

Gelukkig is het ons vak om de mooiste beelden te vangen. En kennen wij Amsterdam op ons duimpje: alle culturele toplocaties, plekken die nog altijd de charme van de "Gouden Eeuw" uitstralen en mooie stedelijke vergezichten en doorkijkjes.

Bekende plekken

Een video opnemen in Amsterdam is een slimme zet. Vooral wanneer je bekende plekken in Amsterdam prominent in beeld laat komen. Amsterdam is bekender dan Nederland, dus een video met bekende plekken gefilmd in een bekende stad als Amsterdam...daarmee ga je opvallen.

Wij filmen op plekken die herkenbaar zijn voor jouw doelgroep. Dat wekt vertrouwen en het is qua content ook nog eens erg leuk om naar te kijken.

Campagnevideo waarin het Rijksmuseum en de Westertoren voorbij komen.

Mooie straatbeelden

Amsterdam barst van de mooie doorkijkjes. Wil je in Amsterdam een bedrijfsfilm laten maken? Dan laten we jou of je collega's rondlopen door de stad. Dat levert altijd mooie beelden op.

We beginnen deze video uiteraard met wat mooie openingsshots van, jawel: Amsterdam.

Bedrijfsfilm opnemen in Amsterdam?

Wij gaan alvast locaties voor je scouten. Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

✔ Cinematografische storytelling

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Meer video's voor minder

✔ Tijdelijk 10% welkomstkorting

Meer informatie aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Andere locaties

Amsterdammers doen vaak alsof de wereld ophoudt bij de ring. Wij niet. We filmen overal:

Alle andere locaties

Gratis advies over videocontent?

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!