Bedrijfsfilm laten maken in Amsterdam?

Beoordeling van klanten: 5/5 52 beoordelingen

Bedrijfsfilm Amsterdam

Is jouw organisatie gevestigd in of nabij Amsterdam en wil je een video laten maken over je organisatie of activiteiten? Maak impact en overtuig je doelgroep met een bedrijfsfilm waarin je jouw bedrijf presenteert. Ons Amsterdamse videoproductiebedrijf Pro Motion Film helpt je geweldige bedrijfsvideo's te maken.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Bedrijfsfilms maken in Amsterdam: dit zijn de mogelijkheden

Misschien heb je een event in de stad dat vraagt om een aftermovie, of wil je quotes opnemen met een videograaf in Amsterdam als onderdeel van een promotiefilm.

Of denk aan een serie interviews of uitlegvideo's.

Of je pakt groot uit en je wil een bedrijfsfilm maken op kantoor of één of meerdere mooie locatie(s) in Amsterdam. Kan allemaal.

Hieronder 3 voorbeelden van video's die onze videografen in Amsterdam hebben gefilmd:

1. Aftermovie van het 3-daags internationale event ETHAmsterdam in de Beurs van Berlage:

2. Campagnevideo vanuit GGD Amsterdam

3. Interview video's voor AmsterdamGold

ETHAmsterdam, GGD Amsterdam en AmsterdamGold: what's in a name? Je ziet, Amsterdam is een enorm sterke merknaam.

Maar ook als je geen Amsterdam in je bedrijfsnaam hebt staan, niet getreurd: ook voor jou kunnen we effectieve video's maken!

Goede, deskundige ideeën

Estelle Spaargaren, Junior communicatie-adviseur, GGD Amsterdam

Ik heb heel fijn samengewerkt met Niels van Pro Motion Film. Er werden vooraf duidelijke afspraken gemaakt, die allemaal zijn nagekomen. Niels dacht gedurende het hele productieproces uitvoerig mee en kwam daarbij met goede, deskundige ideeën. Ook tijdens het editten achteraf was het heel fijn schakelen. Ik ben erg blij met de opgeleverde video!

Van Amsterdamse advocatenkantoren tot zorginstanties

We hebben ervaring in alle branches, Zo filmden we in Amsterdam ondermeer voor finance bureau's, reclamebureaus, recruitment agencies, juridische bedrijven en zorginstanties. Waar kunnen we jou mee helpen?

Vertel ons over je wensen

Maak gebruik van de vele mooie filmlocaties in Amsterdam

Amsterdam is een wereldstad waar je verliefd op wordt. Je kunt de bekende spots in Amsterdam ook voorbij laten komen in je bedrijfsfilm of promotiefilm. Bekijk bijvoorbeeld deze showcase video met beelden uit bedrijfsfilms die in Amsterdam zijn opgenomen. Krijg je energie van toch?

Filmen met een drone in Amsterdam

Wist je dat het verboden is om zomaar binnen Amsterdam met drones te vliegen? Je hebt hier een vergunning voor nodig. Wij werken samen met gecertificeerde drone filmers die de juiste vergunningen aanvragen en tijdens het filmen rechtstreeks in contact staan met de luchtverkeersleiding van Schiphol.

Bekijk de onderstaande drone video die we hebben opgenomen in Amsterdam:

Bedrijfsfilm opnemen in Amsterdam?

Een bedrijfsiflm maken in Amsterdam? Waarom niet de locals inschakelen. Pro Motion Film is in Amsterdam gevestigd en hier als kind aan huis. Mocht je niet precies weten waar je wilt filmen, dan kan Pro Motion Film locaties voor je scouten. Contact opnemen om de vele mogelijkheden te bespreken, is vrijblijvend. Bel naar 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Pro Motion Film levert film met hoogwaardige storytelling elementen en is gespecialiseerd in spoedklussen.

✔ Cinematografische storytelling

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Meer video's voor minder

Neem contact op voor meer informatie

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms in Amsterdam

Wat kost het maken van een bedrijfsfilm in Amsterdam?

Terwijl je voor een drankje in de hoofdstad ook de hoofdprijs betaalt, is dat met videoproductie gelukkig niet het geval. Pro Motion Film rekent scherpe marktconforme videoproductie tarieven waarbij we hoog worden beoordeeld op het gebied van kwaliteit, communicatie en begeleiding.

Daarnaast profiteer je ervan dat wij uit Amsterdam en omgeving komen, dus geen hoge reiskosten in rekening hoeven te brengen.

Wat zijn de uitdagingen van een bedrijfsfilm filmen in Amsterdam?

Amsterdam is een drukke stad en parkeren kan een uitdaging zijn. Het kan in Amsterdam daarom lastig zijn om met alle benodigde filmapparatuur op locatie te komen. Wij kennen Amsterdam op ons duimpje en weten waar we kunnen parkeren. Daarnaast is onze workflow zo ingesteld dat we vliegensvlug in een klein team de juiste camera-apparatuur paraat hebben en ook in drukke menigtes controle houden.

Ik wil vanuit het buitenland een videograaf in Amsterdam inhuren, kan dat?

Dat kan zeker. Sterker nog: wij filmen jaarlijks meerdere interviews en video's voor bedrijven uit het buitenland. Van de Verenigde Staten tot Engeland, van Canada tot Australië.

Review Daniel

Delivered a great interview output for us

Daniel Connellan, Creative Director

We are located in Melbourne, Australia and needed a project filmed in Amsterdam. We got in touch with Pro Motion Film with the project details and a tight timeframe and they delivered in spades. Great communication, responsive and delivered a great interview output for us.

Review Marton

Very happy with the quality

Márton Mundy, Film Director

We're a Budapest based company and have hired Pro Motion Film several times for camera work at our clients place in Amsterdam. We are very happy with the quality and fast delivery of the footage as well as the project communication.

Hoe ziet een bedrijfsfilm videoproductie in Amsterdam er uit?

Dat hangt natuurlijk af van jouw bedrijf, wensen en budget. Ieder bedrijf is uniek. Wij houden er van om een bedrijfsfilm persoonlijk te maken en achter de schermen beelden te laten zien. Dat combineren we met collega's die uitleg geven op camera, of een voice-over. Bekijk hier een voorbeeld van een bedrijfsfilm voor een creditmanagement bureau uit Amsterdam:

Hoe maak je een spectaculaire bedrijfsfilm in Amsterdam?

1. Verleidt je doelgroep door mooie beelden van Amsterdam te laten zien

Voor de Nederlandse en internationale kijker is Amsterdam een heel herkenbare plaats waar belangrijke organisaties en culturele instellingen zijn gevestigd. Met videocontent uit Amsterdam kun je laten zien dat jouw organisatie onderdeel is van deze bruisende stad. En daar scoor je mee.

Plan de filmopnames dus niet alleen binnen, maar ga ook naar buiten. Maak sfeervolle opnamen van de nabije omgeving of ga verder de stad in om op belangrijke A-locaties te filmen. Dit zijn plekken die je video visueel versterken. Je kunt hier een interview draaien of algemene b-roll laten filmen van de stad.

Het is dan geen bedrijfsfilm - maar ooit hebben we deze video bomvol mooie Amsterdamse locaties opgenomen voor een Amsterdamse studentenvereniging:

Is je kantoorlocatie niet zo ruim of spectaculair? Dan is dit ook de manier om af te komen van je saaie kantoorimago.

2. Film vanaf grote hoogtes

Amsterdam is mooi en wordt vanaf grote hoogtes alleen nog maar mooier. Denk eens aan het filmen van een interview vanaf de A'DAM toren, Rembrandttoren of Westertoren. Dat levert fantastische overzichtsshots op van de stad. Heb je hoogtevrees? Dan kun je natuurlijk ook een drone de lucht in sturen.

3. Vraag toestemming om op een bekende locatie te filmen

Niet iedere locatie in Amsterdam is vrij toegankelijk. Wel kan het heel gaaf zijn om op een bekende locatie binnen te filmen. Denk aan een museum. Zo filmden wij onder meer in het Stedelijk Museum, Rijksmuseum en EYE. Dit zijn prachtige omgevingen en een feest van herkenning voor de kijker.

Meer informatie aanvragen

Klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Jouw one-stop shop voor video

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92