16 productvideo's Repair Care

Serie instructievideo's houtrotreparatie

Over deze case

Repair Care levert diensten en oplossingen op het gebied van houtrotreparatie. Een groot deel van hun dienstvelrening is gericht op het ontwikkelen en aanbieden van houtrotreparatie producten.

De productlijn bestaat uit behoorlijk veel producten. Daarom is het handig om de verschillen uit te leggen.

Wanneer gebruik je welk product? En hoe moet de vakman deze producten gebruiken?

We maakten er een serie eenvoudige maar zeer effectieve productdemofilmpjes over.

Producten Repair Care
In de studio bij Repair Care

Productvideo's voor de website

De how-to video's zijn sinds 2016 te zien op de website van Repair Care onder Infocentrum en Video's. Ze staan hier embedded via YouTube. Vanuit zoekmachine optimalisatie is dit een slimme zet. Belangstellenden kunnen de video's ook rechtstreeks via YouTube bekijken of tegenkomen bovenaan in Google, als ze op gerelateerde zoekwoorden informatie proberen te vinden over houtreparatie.

Sommige video's zijn inmiddels 15.000 keer bekeken. Daarmee heeft Repair Care dus 15.000 vakmensen geholpen of er van overtuigd het product aan te schaffen.

Slim produceren

Voor het maken van deze video's zijn twee opnamedagen uitgetrokken. Zo hebben we in twee dagen tijd 16 video's kunnen opnemen.

Omgezet naar 64 productvideo's!

Vervolgens zijn deze video's naast Nederlands ook nog eens vertaald naar het Duits, Engels en Japans. Uiteindelijk levert dat Repair Care ongeveer 64 video's op, waar ze al jaren plezier van hebben.

Populariteit van productvideo's

Het inzetten van productvideo's kan een bedrijf veel opleveren. Bijvoorbeeld als je een online webshop hebt.

Een paar indrukwekkende feiten over productvideo's op je website:

  • Een website met video's heeft een 53 keer grotere kans om de eerste pagina van Google te bereiken. (Bron: Insivia)
  • Een video op je landingspagina's kan je conversiepercentage verhogen met 80%. (Bron: Unbounce)
  • Gemiddeld besteden bezoekers 2,6 x meer tijd op een pagina met video dan zonder. (Bron: Wistia)

Andere cases

Je kunt er ook voor kiezen om ander type video's in te zetten als onderdeel van je marketingstrategie. Denk bijvoorbeeld aan een serie interview video's of achter de schermen impressie video's. Om hiervan een goede indruk te krijgen kun je onze andere cases bekijken.

Vertel ons over je wensen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Super tevreden over de promotiefilm

Marieke van Boxtel, Directeur, OBS De Springplank

Wij zijn super tevreden over de promotiefilm. De samenwerking verliep heel prettig. Pro Motion Film hielp ons om de essentie van onze school in de film te laten zien. Wat ik vooral knap werk vond, was het beeldmateriaal dat naadloos aansloot op het verhaal dat ik vertelde in de film. Jullie hebben onze school in sfeer en beeld weten te pakken. Dank daarvoor.

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Review-Yara

TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat

Yara Mens, PR & Marketing, Molinos de Viento

We zijn ontzettend tevreden met de twee filmpjes die Pro Motion Film voor ons heeft gemaakt. Fijne manier van communiceren. Het beste vonden wij dat ze feilloos aanvoelen wat voor sfeer je in je video's wil. Kortom: we raden Pro Motion Film ten zeerste aan als je op zoek bent naar een TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat.

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Uiterst responsief en professioneel

Sarah Rouwendal, Digital Marketing Specialist, Giarte Media Group B.V.

Het was geweldig werken met Pro Motion Film! Het team is uiterst responsief en professioneel, en we waren blij met het geleverde eindresultaat voor een geweldige prijs. Zou het zeker aanraden!

Ik ben super blij met het resultaat

Maartje Mutter, Marketing Manager, Baseflow

Een professioneel bedrijf dat ik van harte zou aanbevelen! Ze begrepen onze wensen, de communicatie was goed en ze zijn prettig in de omgang. Ik ben super blij met het resultaat, een te gekke showreel video waar we trots op zijn!

Review Anne

Hele pure opname

Anne van Veen, Eigenaar, De Keuken Kliniek

Tijdens de opnames wist Pro Motion Film een fijne sfeer te creëren, zodat ik me prettig voelde op camera. Doordat ik zo mezelf kon zijn werd het een hele pure opname, iets waar ik veel waarde aan hecht. Heel snel na de leuke opnamedag kreeg ik het resultaat al te zien. Pro Motion Film heeft dit super goed ge-edit.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Bekijk meer testimonials

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!