16 productvideo's voor Repair Care

16 productvideo's Repair Care

Over deze case

Repair Care levert diensten en oplossingen op het gebied van houtrotreparatie. Een groot deel van hun dienstvelrening is gericht op het ontwikkelen en aanbieden van houtrotreparatie producten.

De productlijn bestaat uit behoorlijk veel producten. Daarom is het handig om de verschillen uit te leggen.

Wanneer gebruik je welk product? En hoe moet de vakman deze producten gebruiken?

We maakten er een serie eenvoudige maar zeer effectieve productdemofilmpjes over.

Producten Repair Care
In de studio bij Repair Care

Productvideo's voor de website

De how-to video's zijn sinds 2016 te zien op de website van Repair Care onder Infocentrum en Video's. Ze staan hier embedded via YouTube. Vanuit zoekmachine optimalisatie is dit een slimme zet. Belangstellenden kunnen de video's ook rechtstreeks via YouTube bekijken of tegenkomen bovenaan in Google, als ze op gerelateerde zoekwoorden informatie proberen te vinden over houtreparatie.

Sommige video's zijn inmiddels 15.000 keer bekeken. Daarmee heeft Repair Care dus 15.000 vakmensen geholpen of er van overtuigd het product aan te schaffen.

Slim produceren

Voor het maken van deze video's zijn twee opnamedagen uitgetrokken. Zo hebben we in twee dagen tijd 16 video's kunnen opnemen.

Omgezet naar 64 productvideo's!

Vervolgens zijn deze video's naast Nederlands ook nog eens vertaald naar het Duits, Engels en Japans. Uiteindelijk levert dat Repair Care ongeveer 64 video's op, waar ze al jaren plezier van hebben.

Populariteit van productvideo's

Het inzetten van productvideo's kan een bedrijf veel opleveren. Bijvoorbeeld als je een online webshop hebt.

Een paar indrukwekkende feiten over productvideo's op je website:

  • Een website met video's heeft een 53 keer grotere kans om de eerste pagina van Google te bereiken. (Bron: Insivia)
  • Een video op je landingspagina's kan je conversiepercentage verhogen met 80%. (Bron: Unbounce)
  • Gemiddeld besteden bezoekers 2,6 x meer tijd op een pagina met video dan zonder. (Bron: Wistia)

Andere cases

Je kunt er ook voor kiezen om ander type video's in te zetten als onderdeel van je marketingstrategie. Denk bijvoorbeeld aan een serie interview video's of achter de schermen impressie video's. Om hiervan een goede indruk te krijgen kun je onze andere cases bekijken.

Vertel ons over je wensen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Super tevreden over de promotiefilm

Marieke van Boxtel, Directeur, OBS De Springplank

Wij zijn super tevreden over de promotiefilm. De samenwerking verliep heel prettig. Pro Motion Film hielp ons om de essentie van onze school in de film te laten zien. Wat ik vooral knap werk vond, was het beeldmateriaal dat naadloos aansloot op het verhaal dat ik vertelde in de film. Jullie hebben onze school in sfeer en beeld weten te pakken. Dank daarvoor.

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Prettig in de omgang

Liselotte van 't Veer, Adviseur (Marketing) Communicatie, De Zorgcirkel

Met Niels en zijn collega's hebben we 24 locatiefilmpjes gemaakt. Dit verliep erg soepel en we zijn trots op het resultaat! Meedenkend, flexibel, goed bereikbaar en prettig in de omgang. Blij mee!

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials