Online video is meer dan kattenfilmpjes.

Video content marketing

De meeste marketingvideo's zijn als avocado's: onrijp, onrijp, onrijp, onrijp, onrijp, onrijp, onrijp, onrijp, onrijp, onrijp, onrijp, onrijp, onrijp, onrijp, onrijp, rijp, rot.

Evergreen content is anders: die blijft altijd zo groen en smeuïg als de perfecte avocado. Net als de videocontent uit onze keuken:

Vraag gratis adviesgesprek aan

Aperitief

Een rotte avocado is zonde. Net als een bedrijfsfilm of videocampagne zonder publiek. Daarom is de videocontent op onze menukaart jarenlang houdbaar, zodat je doelgroepbereik altijd hoog blijft.

Mogen we een teaser als aperitief voorstellen om de kijklust op te wekken? Deze audiovisuele amuses duren zo'n 20 seconden en zijn geoptimaliseerd voor alle smaken en kanalen. Handig voor A/B-testen en video-advertising. En om je publiek lekker te maken voor het hoofdgerecht.

Videomarketing met teaser
Opvallen met een teaser video

Ingrediënten

Een batch branded videocontent is altijd opvallender dan een enkele video. Een avocado smaakt tenslotte ook een stuk beter met peper en zout. Daarom helpen wij je met het maken van een videoserie. Denk aan interviews, testimonials, minidocu's, instructievideo's en productimpressies. Dit zijn clips van 1 tot 2 minuten.

We stellen dan eerst in overleg een videomarketingstrategie en contentplan op. Daarna gaan we filmen en tot slot monteren. Zodat je straks bijvoorbeeld iedere week of maand je doelgroep kunt bereiken.

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Meer informatie aanvragen

Uitserveren

Voor een hoog bereik is het essentieel om je content af te stemmen op je kanalen. YouTube, Facebook, LinkedIn en Instagram vragen allemaal een ander beeldformaat. (Voor wie nieuwsgierig is: YouTube 16:9, Facebook 4:5 en Instagram Stories 9:16). Ook de ideale videolengte en call to action verschilt per kanaal. Als topchefs serveren we je ingrediënten precies zo dat ze het beste uitkomen op het bord.

Social video maken
Content traktatie voor je doelgroep

Perfecte melange

De wijn moet bij het gerecht passen, anders verpest je allebei. Met video en fotografie is het net zo.

Maak van al je visuele marketing- en campagnemateriaal een viersterrenmenu: van visuals voor je website tot brochurefoto's en van LinkedIn-content tot testimonialbeelden. Je bent in één keer klaar en bespaart ook nog kosten door niet alleen een cameraman, maar ook een professionele fotograaf bij ons in te huren. Of dat nu voor een (zakelijk) portret is, voor product- of evenementfoto's.

Kijkje in de keuken

Bij de buren gluren, door het raam of via Instagram of Facebook, doen we allemaal weleens. We zijn tenslotte nieuwsgierig aangelegd. Met een kijkje in de keuken trek je dan ook gegarandeerd de aandacht. Een behind-the-scenesvideo van jouw project of opnamedag geeft je doelgroep een authentiek inkijkje in je werk of bedrijf. Dat maakt je toegankelijk en versterkt daarom de band met je doelgroep.

Geloof in je eigen product: zie hier een achter de schermen video van onzelf:

Video in stukjes

Wil je een interview, registratie of andere vorm van video in kleine stukjes laten snijden? Doen we razendsnel en heel nauwkeurig met onze professionele snijplanken en koksmessen. Daarna maken we de outtakes mooi voor je op, gegarneerd met passende vormgeving en natuurlijk stevig gekruid. Denk aan soundbite-video's met quotes of een minipodcast.

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Websitevisuals

Gek eigenlijk dat je op de menukaart bijna nooit foto's van de gerechten ziet. Want online werkt dat hartstikke goed: met een opvallende videoheader of videobackground nodig je websitebezoekers uit om op play te klikken en te blijven kijken. Daarom maakt onze video-editor van het opgenomen beeldmateriaal websitevisuals. Die natuurlijk netjes passen bij de inhoud van je pagina.

Voordelige videopakketten

Loopt het water je al in de mond? Da's mooi, want voor bovenstaande videocontent bieden we voordelige videopakketten aan. Daarmee maken we in korte tijd tientallen video-assets. Zo kan je als marketeer maanden vooruit.

Toetje

We kunnen natuurlijk niet afsluiten zonder toetje: een overzicht van mooie projecten waar we aan hebben gewerkt.

Gratis advies van Pro Motion Film

Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden. (En alle creatieve ideeën die we ter plekke verzinnen krijg je er gratis bij.)

10 + jaar ervaring in het produceren van conversieverhogende videocontent voor bedrijven

Voordelige productiekosten bij afname van een serie video's

✓ Altijd extra vrijblijvend advies over aanvullende videomarketing mogelijkheden

Offerte aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Uiterst responsief en professioneel

Sarah Rouwendal, Digital Marketing Specialist, Giarte Media Group B.V.

Het was geweldig werken met Pro Motion Film! Het team is uiterst responsief en professioneel, en we waren blij met het geleverde eindresultaat voor een geweldige prijs. Zou het zeker aanraden!

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Testimonial promotievideo's

Stelt iedereen op zijn gemak

Vincent Schothuis, Marketing Manager, RiskQuest

Pro Motion Film heeft voor ons bedrijf RiskQuest een aantal promotievideo's opgenomen die wij gebruiken op onze website en onze social mediakanalen. De opnamedag zelf verliep soepel. De cameraman stelt iedereen op zijn gemak, waardoor de opnames binnen een paar takes klaar waren. We zijn erg tevreden over het eindresultaat!

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Gaaf geworden

David Brode

Onze bedrijfsfilm en de verschillende opnames met klanten zijn gaaf geworden. Zelfs een aantal maanden na de opnames was Pro Motion Film bereid om mee te denken met onze wensen. Als we nog iets nodig hebben weten we jullie te vinden!

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Blog

Online video is een geweldig medium om impact te creëren bij je doelgroep. In onze blogs geven we gratis en voor niks onze kennis en skills weg. Zodat je met eigen ogen kunt zien wat er allemaal mogelijk is.

Next Level Videomarketing Podcast

Voor bedrijven die willen groeien met video

Welke video's kun je het beste maken? En als je dan een bepaalde video gaat maken, hoe pak je dat dan het beste aan?

Ontdek het in de Next Level Videomarketing podcast:

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductie diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle videoproductie diensten

Pro Motion Film Videotrajecten

Wij helpen jou aan de ideale mix video's om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

I High-End Videoproductie

eenmalige productie

✅ Filmen en editen van 1 video

✅ Script schrijven - jij, wij of samen

Extra opties:

Videostrategie & format

Extra video's voor social

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

II High-End Videocampagne

serie video's

✅ Filmen en editen van een serie video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

Extra opties:

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

III Next Level Videomarketing

jaartraject

Ieder kwartaal nieuwe video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

✅ Videographics in eigen huisstijl

✅ YouTube-optimalisatie

Extra opties:

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Next Level Videomarketing programma