Wat is MP4?

Wat is MP4?

MP4, of MPEG-4, is een bestandsextensie voor videobestanden. MP4-bestanden staan bekend om de hoge kwaliteit, die het resultaat is van het feit dat audio- en videofragmenten afzonderlijk van elkaar worden gecomprimeerd.

Het voordeel van het MP4-formaat voor een video editor zit hem in het feit dat het gebruikt kan worden voor het beheren, bewerken en uitwisselen van multimediabestanden. Zo heb je dus in één klap alles wat je nodig hebt.

Voordelen van MP4 voor een video editor

Als je als video editor gebruikmaakt van MP4-bestanden, brengt dat een aantal voordelen met zich mee:

  • Een video met MP4-formaat kan snel en eenvoudig gedownload worden vanaf een website.
  • Tegenwoordig kunnen vrijwel alle digitale apparaten video's in MP4-formaat afspelen.
  • MP4-technologie kan gebruikt worden om multimediabestanden in real-time te streamen.
  • Dit alles maakt MP4-bestanden zeer geschikt voor gebruik voor bedrijfsreclame in de vorm van korte video's.

Uitbesteden van videoproductie

Door jouw videoproductie uit te besteden aan een video editor, kan jij je voordeel halen uit een professionele en aantrekkelijke promotiefilm.

Meer gerelateerde videomontage begrippen:

Videomontagesoftware Videobewerking Postproductie Edit suite Proxy editing KeyframeSpotten Decoupage Frame Shot Scène Picture lock Sound design Audionabewerking Rechtenvrije muziek Kleurcorrectie Converteren Aspect ratio BestandsformaatMP4MOVH264 ProRes 422 Exporteren Video export WeTransfer Revisieronde Fade in Fade to white Cross fade Split screen Graphic match Hard cut Wipe Blur effect Contrast Archiefmateriaal Cold open Call to action Motion graphics Logo-animatie Lower third Video watermark Off screen

Video editor inhuren

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

Zelluf doen

Geef je videomarketing een vliegende start met onze e-bookbundel of een gratis webinar. En als je ooit wat extra handjes nodig hebt met filmen of hulp met je strategie, weet je ons te vinden.

Digitale videomarketing trainingenKickstartbundel: 7 e-books

Je wil aan de slag met videomarketing, maar
weet niet waar je moet beginnen? Download de kickstartbundel met 7 e-books en profiteer van 64% korting. Geschreven in heldere taal en voorkennis is niet nodig.

Bekijk Kickstartbundel

Webinar videomarketing

Gratis webinar: Kickstart je videomarketing

Deze gratis webinar is zonder twijfel de
allersnelste manier om je videomarketing te
kickstarten. In een klein uurtje reiken we je de basics aan op een presenteerblaadje. Zodat je dezelfde dag nog aan de slag kunt.

Naar gratis webinar