Wat is WeTransfer?

WeTransfer is een gratis service voor het delen van allerlei soorten bestanden.

Het grote voordeel van deze dienst is het feit dat je bestanden met een maximale bestandsgrootte van 2 GB kunt versturen naar drie ontvangers. Dit is veel meer dan je bijvoorbeeld in een e-mail kunt uploaden. Dat is dan ook de reden dat je WeTransfer goed kunt gebruiken als video editor.

Voordelen van WeTransfer

WeTransfer brengt talloze pluspunten met zich mee. Wij hebben ze voor het gemak voor je op een rijtje gezet:

• Het is zeer gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft alleen maar jouw e-mailadres en dat de ontvanger in te voeren. Vervolgens upload je het bestand en druk je op verzenden.
  • Je kunt allerlei verschillende soorten bestanden versturen, zoals video's, muziekbestanden, documenten en foto's.
  • Het is een gratis service die je onbeperkt kunt gebruiken.
  • Er is ook een WeTransfer-app, waardoor je bestanden kunt versturen vanaf je mobiele apparaat.

Als je een WeTransfer Pro-abonnement afsluit, wordt de maximale bestandsgrootte verhoogd naar 20 GB en krijg je een eigen URL.

Kortom, er zijn meer dan genoeg redenen om gebruik te maken van WeTransfer.

Meer gerelateerde videomontage begrippen:

Videomontagesoftware Videobewerking Postproductie Edit suite Proxy editing KeyframeSpotten Decoupage Frame Shot Scène Picture lock Sound design Audionabewerking Rechtenvrije muziek Kleurcorrectie Converteren Aspect ratio BestandsformaatMP4MOVH264 ProRes 422 Exporteren Video export WeTransfer Revisieronde Fade in Fade to white Cross fade Split screen Graphic match Hard cut Wipe Blur effect Contrast Archiefmateriaal Cold open Call to action Motion graphics Logo-animatie Lower third Video watermark Off screen

Winstgevende videocontent

Download gratis onze whitepaper met dé 12 tips voor succesvolle videocontentmarketing

Pro Motion Film

Meer dan acht jaar ervaring in videoproductie

Gratis advies over videocontent?

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.