Wat is WeTransfer?

Wat is WeTransfer?

WeTransfer is een gratis service voor het delen van allerlei soorten bestanden.

Het grote voordeel van deze dienst is het feit dat je bestanden met een maximale bestandsgrootte van 2 GB kunt versturen naar drie ontvangers. Dit is veel meer dan je bijvoorbeeld in een e-mail kunt uploaden. Dat is dan ook de reden dat je WeTransfer goed kunt gebruiken als video editor.

Voordelen van WeTransfer

WeTransfer brengt talloze pluspunten met zich mee. Wij hebben ze voor het gemak voor je op een rijtje gezet:

  • Het is zeer gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft alleen maar jouw e-mailadres en dat de ontvanger in te voeren. Vervolgens upload je het bestand en druk je op verzenden.
  • Je kunt allerlei verschillende soorten bestanden versturen, zoals video's, muziekbestanden, documenten en foto's.
  • Het is een gratis service die je onbeperkt kunt gebruiken.
  • Er is ook een WeTransfer-app, waardoor je bestanden kunt versturen vanaf je mobiele apparaat.

Als je een WeTransfer Pro-abonnement afsluit, wordt de maximale bestandsgrootte verhoogd naar 20 GB en krijg je een eigen URL.

Kortom, er zijn meer dan genoeg redenen om gebruik te maken van WeTransfer.

Meer gerelateerde videomontage begrippen:

Videomontagesoftware Videobewerking Postproductie Edit suite Proxy editing KeyframeSpotten Decoupage Frame Shot Scène Picture lock Sound design Audionabewerking Rechtenvrije muziek Kleurcorrectie Converteren Aspect ratio BestandsformaatMP4MOVH264 ProRes 422 Exporteren Video export WeTransfer Revisieronde Fade in Fade to white Cross fade Split screen Graphic match Hard cut Wipe Blur effect Contrast Archiefmateriaal Cold open Call to action Motion graphics Logo-animatie Lower third Video watermark Off screen

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

Zelluf doen

Geef je videomarketing een vliegende start met onze e-bookbundel of een gratis webinar. En als je ooit wat extra handjes nodig hebt met filmen of hulp met je strategie, weet je ons te vinden.

Digitale videomarketing trainingenKickstartbundel: 7 e-books

Je wil aan de slag met videomarketing, maar
weet niet waar je moet beginnen? Download de kickstartbundel met 7 e-books en profiteer van 64% korting. Geschreven in heldere taal en voorkennis is niet nodig.

Bekijk Kickstartbundel

Webinar videomarketing

Gratis webinar: Kickstart je videomarketing

Deze gratis webinar is zonder twijfel de
allersnelste manier om je videomarketing te
kickstarten. In een klein uurtje reiken we je de basics aan op een presenteerblaadje. Zodat je dezelfde dag nog aan de slag kunt.

Naar gratis webinar