Wat is naamsbekendheid?

Wat is naamsbekendheid?

Naamsbekendheid is precies wat het woord al zegt: de bekendheid van een merknaam of product onder de gekozen doelgroep. Een merk met grote bekendheid wordt ook wel een A-merk genoemd.

Het vergroten van de bekendheid klinkt vrij eenvoudig, maar is dat zeker niet. Er zijn namelijk talloze verschillende manieren waarop je dit kunt bereiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van een bedrijfsfilm, het bedenken van een goede slogan en het produceren van infomercials. Elk van deze opties brengt zijn eigen moeilijkheden met zich mee, waardoor het zeker geen slecht idee is om hiervoor de hulp van een professional in te roepen.

Vergroten van de naamsbekendheid

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om de naamsbekendheid van jouw merk te vergroten, namelijk:

  • Maak een bedrijfsfilm. Het produceren van een aantrekkelijke bedrijfsfilm is een goede manier om potentiële klanten snel en eenvoudig te vertellen waar jouw merk voor staat.
  • Zorg ervoor dat jouw merk herkenbaar is. Hierbij is het met name belangrijk om rekening te houden met de doelgroep waar je je op richt.
  • Wees aanwezig op verschillende sociale media. In dit digitale tijdperk is het maken van een bedrijfsfilm niet genoeg. Je moet mensen op zoveel mogelijk manieren te bereiken, bijvoorbeeld via Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.
  • Creëer interessante en informatieve content, waardoor men in één oogopslag kan zien wat ze van jou kunnen verwachten.

Met deze tips kan je een goed begin maken aan het vergroten van jouw naamsbekendheid.

Meer gerelateerde video content marketing begrippen:

Video content marketing Video marketing strategie Contentkalender Facebook video marketing Instagram video marketing LinkedIn video marketing Social video marketing Native video advertising Marketing funnel Customer journey Awareness marketing Evergreen content Engagement Merkbeleving Naamsbekendheid Thought leadership Lead Leadgeneratie Conversie Conversieratio Conversie optimalisatie Video concepting Google AdWords Google Analytics Video advertentie Pre-roll video Mid-roll video advertentie Post-roll video advertentie Out-stream video advertentie Benchmarking AB testen Doelgroep Targeting Rebranding Rich media banner Animated GIF Tone of voice Click through rate CPC (cost per click) CPL (cost per lead) CPA (cost per action) Videodistributie Video afspeellijst Video player Video embedden Video SEO Video tags Hashtag Thumbnail Video still Eindkaart Pay-off Jingle Offline marketing E-mail marketing B2c marketing B2b marketing Organisch bereik Paid media Landingspagina Sales pagina Bedankpagina Heatmap

Bedrijfsfilm van Pro Motion Film

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!