Wat is engagement?

Wat is engagement

Met engagement wordt betrokkenheid bedoeld. In de wereld van video content marketing bedoelen we daar dus mee dat kijkers bij je video of advertentie betrokken raken.

De drie doelstellingen van een goede marketing video, bijvoorbeeld, is eerst kijkers aantrekken, die vervolgens betrokken raken en daarna klant worden. Een goede content marketing video is erg engaging, want dat is de kwaliteit die bezoekers naar je website trekt.

Je kunt je kijkers op verschillende manieren bij je video betrekken. Bijvoorbeeld door er een interactieve video van te maken, door voor een gepersonaliseerde video te kiezen of door de graphics aan te passen. Engagement is bijzonder belangrijk bij het succes van je video, want zonder dat kenmerk gaan internet gebruikers die waren aangetrokken juist weer weg.

Meer gerelateerde begrippen

Over de auteur

Videomarketing blog auteur
Niels de Groot - Pro Motion Film

Niels de Groot is met meer dan 12 jaar ervaring en 1400+ bedrijfsvideo's op zijn naam een ervaren specialist op het gebied van videoproductie en videomarketing. Met zijn videoproductiebedrijf Pro Motion Film - een netwerk van bevlogen video professionals - helpt hij MKB-bedrijven en organisaties hun doelgroep te bereiken, informeren en overtuigen met videocontent.

Connect met Niels op LinkedIn ->

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92